free html templates


Conèix els espais del nostre estudi

Sogood Records és un estudi de gravació, mescla i masterització situat a Olot, la Garrotxa. L’estudi disposa de dues sales de control equipades amb material professional a més d’una sala específica de gravació d’instruments acústics, equipada amb un piano Yamaha C7. Hi trobarem també una sala dissenyada per a l’enregistrament de veus i una altra destinada a la gravació de bateries i amplificadors.


Mixer Room

Mixer Room: És la sala principal de control de l’estudi, amb unes dimensions de 40 m2. El seu disseny en la construcció fa que la seva acústica sigui inmillorable a l’hora de tenir una bona referència d’allò que estem gravant. Disposa de visió directa a la Drum Room i està equipada amb previs Universal Audio de gran qualitat. L’outboard es completa amb compressors, equalitzadors i multiefectes per a guitarres com el reconegut Kemper Profiler.

Green Room

Green Room: La segona sala de control té unes dimensions de 20 m2. A diferència de la sala principal, està més enfocada a la mescla i la masterització ja que conta amb un tractament acúsitc especialment dissenyat per a obtenir la resposta més plana possible. Gràcies a la total intercomunicació de totes les sales, podem enregistrar des d’aquesta sala qualsevol dels altres espais de gravació. Entre l’outboard destaquen els previs Neve 1073DPX com també els famosos compressors LA-2A i 1076.

Piano Room

Piano Room: La sala del piano té unes dimensions de 22 m2. La seva construcció de fusta, genera una acústica ideal a l’hora d’aconseguir un so càlid i agradable. És la sala idònia per l’enregistrament de qualsevol instrument acúsitic, ja siguin instruments de corda, vent, guitarres acústiques o percussions. Disposa d’un dels elements diferencials del nostre estudi. Aquest no és altre que un piano de cua Yamaha C7. Això ens permet assolir les necessitats de qualsevol intèrpret i aconseguir un so professional a totes les nostres produccions.

Drum Room

Drum Room: És la sala de l’estudi destinada a la gravació de bateries així com dels amplificadors de guitarres elèctriques. Disposa d’una superfície de 25 m2. El seu tractament acústic ens permet d’aconseguir un so nítid i clar de les bateries. Conta amb una Yamaha Stage Custom totalment equipada i una selecció de diferents plats per a cobrir les necessitats de qualsevol tipus de producció. El fet de poder enregistrar els amplificadors en aquest espai, permet al guitarrista poder gravar còmodament des de la sala control.

Vocal Room

Vocal Room: La sala d’enregistrament vocals disposa d’un espai de 6 m2. Està dissenyada per aconseguir un so més sec i sense reververació per a l’optim tractament de la veu en qualsevol producció. Això, combinat amb la qualitat dels micròfons; Neumann TLM 67, TLM 103, Sontronics Corona i sE electronics/Rupert Neve fa que el resultat de les gravacions sigui transparent i d’una qualitat a l’alçada de qualsevol gran estudi.