website creation software


Disposem de les instal·lacions, hardware i equip humà per ajudar a fer que les teves produccions musicals siguin un èxit. Descobreix els nostres serveis.

Vols enregistrar les teves produccions? Necessites una locució per a publicitat? Disposes de material enregistrat però vols una mescla professional? Vols masteritzar el teu disc? A Sogood Records ens adaptem a qualsevol de les teves necessitats per oferir-te un resultat ràpid i amb una qualitat a l’alçada dels estàndards de la indústria musical.

1. Gravació, mescla i màstering

Fem tot el procés integral, T'acompanyem des de la idea inicial fins a la realització d'un fitxer sonor amb les màximes garanties i els òptims estàndards comercials.

2. Bandes sonores i publicitat

Sonorització d'audiovisuals, des d'un projecte curts (falca publicitaria) fins a la realització íntegra per a bandes sonores dea documentals o pel·lícules.

3. Edició i restauració d'audios

Des de la recuperació d'un àudio que tens en un audiovisual a la remasterització d'una cançó que li cal un toc de finor i elegància. Els desafiaments ens agraden i l'arqueologia del so encara més.

A Sogood ens apassiona la Música i el So. Sentim el màxim respecte pel treball dels creadors i artistes. Per aquesta raó, a Sogood ens adaptem a les necessitats de cada projecte. Intentem que el pressupost mai sigui un impediment per a un resultat plenament satisfactori i professional.